Kaip paslėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“ - Rugsėjis 2022



„Facebook“ leidžia lengvai užblokuoti žmones nuo visų jūsų draugų matymo, bet ar yra būdas paslėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“? Leisk mums eiti į priekį ir sužinoti.

Slėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“

Paslėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“

Apskritai, kai tapsite su kuo nors „Facebook“ draugu, kitas asmuo galės pamatyti visus jūsų draugus.





Tačiau galite susidurti su situacija, kai galbūt norėsite draugauti su dviem „Facebook“ žmonėmis, jiems nematant vienas kito jūsų „Facebook“ draugų sąraše.

Tokia situacija gali susidaryti, jei šie du asmenys ką tik atskyrė arba tarp jų atsirado rimtų skirtumų.



Deja, „Facebook“ nėra galimybės užkirsti kelią dviem žmonėms matytis, bet vis tiek matant visus kitus jūsų draugus.

Taigi mes pateikiame žemiau problemą, kuri padaro darbą, neleisdama šiems dviem asmenims pamatyti jūsų „Facebook“ draugų.



Paslėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“

Kaip minėta pirmiau, tai yra būdas, kuris slepia šiuos du asmenis vienas nuo kito, nes jie abu negalės peržiūrėti jūsų „Facebook“ draugų.

1. Kompiuteryje prisijunkite prie „Facebook“ paskyros.



du. Kai būsite prisijungę, spustelėkite savovardasir tada spustelėkiteDraugaiskirtuką.

Draugų parinktis „Facebook“



3. Draugų puslapyje spustelėkitePieštuko piktograma>Redaguoti privatumą.

Redaguokite privatumo parinktį „Facebook“

Keturi. Skiltyje Redaguoti privatumą spustelėkiterodyklė žemynpiktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame kampe „Kas gali pamatyti jūsų draugų sąrašą“ ir spustelėkite mygtukąPasirinktinisparinktį išskleidžiamajame meniu.

Pasirinktinis privatumo pasirinkimas „Facebook“

5. Kitame ekrane įveskiteVardaiiš dviejų asmenų, kuriuose norite pasislėpti vienas nuo kitoNegalima dalintis suskyrius.

Don

6. SpustelėkiteIšsaugoti pakeitimusnorėdami išsaugoti šį nustatymą savo „Facebook“ paskyroje.

Po to abu šie asmenys negalės matyti jūsų „Facebook“ draugų ir šiuo metu tai yra vienintelis būdas paslėpti vieną draugą nuo kito „Facebook“.

Išskyrus šiuos du asmenis, kiti jūsų draugai galės matyti visus jūsų draugus „Facebook“.

Susijęs